Turystyka wiejska - materiały dydaktyczne

Zasoby dla zawodów

  • HOME
  • MECHANIK SAMOCHODOWY
  • OPIEKUN MEDYCZNY
  • TECHNIK TURYSTYKI WIEJSKIEJ
  • TECHNIK USŁUG KOSMETYCZNYCH
  • OPIEKUNKA DZIECIĘCA

Biblioteka e-podręczników

Pobierz e-podręczniki

1. Imprezy i usługi turystyczne
2. Informacja geograficzna i turystyczna
3. Wybrane elementy geografii turystycznej
4. Atrakcyjność turystyczna Polski
5. Atrakcyjność turystyczna Europy
6. Programowanie imprez turystycznych
7. Współpraca z usługodawcami
8. Kalkulacja kosztów imprez i usług turystycznych
9. Wyposażenie bazy do prowadzenia usług turystycznych
10. Regulacje prawne dla obiektów prowadzących usługi noclegowe
11. Kategoryzacja bazy noclegowej
12. Gospodarstwo rolne
13. Produkcja rolnicza w gospodarstwie agroturystycznym
14. Usługi turystyczne
15. Standaryzacja i kategoryzacja obiektów hotelarskich
16. Rezerwacja usług hotelarskich
17. Kontakty interpersonalne w hotelu
18. Planowanie i organizowanie usług żywieniowych w hotelu
19. Rodzaje śniadań w obiektach hotelarskich
20. Prace w obsłudze kelnerskiej gości
21. Karty menu w zakładzie gastronomicznym
22. Wyposażenie i sprzęt w sali konsumpcyjnej
23. Obsługa gości: rodzaje serwisów
24. Znaczenie żywienia dla zdrowia człowieka
25. Gospodarka wodna i energetyczna organizmu człowieka
26. Grupy produktów żywnościowych i normy żywienia
27. Zasady sporządzania jadłospisów
28. Metody oceny jadłospisów i kart menu


Wyślij pocztą e-mailWrzuć na blogaUdostępnij w XUdostępnij w usłudze FacebookUdostępnij w serwisie Pinterest
Strona główna
Subskrybuj: Posty (Atom)

Zespół Szkół Społecznego Towarzystwa Oświatowego w Raciążu

Zespół Szkół Społecznego Towarzystwa Oświatowego w Raciążu

E-podręczniki

E-podręczniki
Pzejdż do biblioteki

Spis zasobów

  • Strona główna
  • 1. Imprezy i usługi turystyczne
  • 2. Informacja geograficzna i turystyczna
  • 3. Wybrane elementy geografii turystycznej
  • 4. Atrakcyjność turystyczna Polski
  • 5. Atrakcyjność turystyczna Europy
  • 6. Programowanie imprez turystycznych
  • 7. Współpraca z usługodawcami
  • 8. Kalkulacja kosztów imprez i usług tury-stycznyc...
  • 9. Wyposażenie bazy do prowadzenia usług turystycz...
  • 10. Regulacje prawne dla obiektów prowadzących usł...
  • 11. Kategoryzacja bazy noclegowej
  • 12. Gospodarstwo rolne
  • 13. Produkcja rolnicza w gospodarstwie agroturysty...
  • 14. Usługi turystyczne
  • 15. Standaryzacja i kategoryzacja obiektów hotelar...
  • 16. Rezerwacja usług hotelarskich
  • 17. Kontakty interpersonalne w hotelu
  • 18. Planowanie i organizowanie usług żywieniowych ...
  • 19. Rodzaje śniadań w obiektach hotelarskich
  • 20. Prace w obsłudze kelnerskiej gości
  • 21. Karty menu w zakładzie gastronomicznym
  • 22. Wyposażenie i sprzęt w sali konsumpcyjnej
  • 23. Obsługa gości: rodzaje serwisów
  • 24. Znaczenie żywienia dla zdrowia człowieka
  • 25. Gospodarka wodna i energetyczna organizmu czło...
  • 26. Grupy produktów żywnościowych i normy żywienia...
  • 27. Zasady sporządzania jadłospisów
  • 28. Metody oceny jadłospisów i kart menu
  • Galeria videocastów
Autor strony: Szymon Konkol. Hosting plików Dropbox. Hosting filmów YouTube. Motyw Okno obrazu. Obsługiwane przez usługę Blogger.